Oprema za logistiko

Poleg običajne IT opreme in rešitev za informatizacijo logističnih in proizvodnih procesov nudimo tudi celovito podporo na področju spremljajoče transportne tehnike. Sodelujemo s svetovnimi proizvajalci kot so Newcastle, Advantech, Getac, Patlite in drugi.

Oprema za logistiko

Newcastle

Newcastle je proizvajalec transportnih vozičkov, ki z baterijskimi moduli omogočajo terensko delo v ne priključnem načinu na električno omrežje. Tiskalniki črtnih kod, prenosni terminali ali prenosni računalniki v takšni postavitvi dobijo doseg v še tako oddaljene skladiščne lokacije.

Oprema za logistiko

Transportne proge

Na projektih, kjer je zahtevana enostavnejša oblika internega transportaimplementiramo ročne ali gnane transporte proge, ki omogočajo hitro in enostavno postavitev ter umestitev v obstoječa okolja brez predhodnega posega v gradbeno infrastrukturo. Proge na željo opremimo z lastnim krmiljenjem in opremoza avtomatski zajem podatkov.

Oprema za logistiko

Advantech

Advantech je svetovni proizvajalec opreme za industrijsko avtomatizacijo. V naboru njihovih produktov so številni gadgeti, ki jih s pridom umeščamo v svoje standardne ali razvojne rešitve. V nabor opreme sodijo Panelni industrijski PC-i, viličarski terminali, celotna oprema za industrijski IoT in podobno.

Digitalizirano skladišče je ključni del učinkovite
in konkurenčne oskrbovalne verige

icon-search

Hitrejši proces
prevzema blaga

višja
produktivnost

manj manipulativnih
opravil

Želite stopiti v kontakt z nami?
Pošljite nam BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
ali nas pokličite po telefonu
+386 41 394 445 (Matej),
+386 40 205 404 (Mateja)